Samen koken, samen eten Samen koken, samen eten

Op donderdag 3 mei heeft Ashraf de leiding in de keuken. We eten
Arabisch.

We beginnen om 18 uur.
Het driegangenmenu kost € 5,-- en een glas wijn of frisdrank € 1,50. Koffie of thee na afloop van de maaltijd is gratis.

Het menu hangt op het prikbord in de hal van de kerk.
Met diëten wordt rekening gehouden.

U kunt zich opgeven tot dinsdagavond 20 uur bij Gina Timmerman, tel. 072-8795384; e-mail: .

Van harte welkom.

Foto's 40-dagen tijd Foto's 40-dagen tijd

Ook dit jaar verschijnen er weer foto's online van de bloemstukken tijdens de 40-dagen tijd.
Foto's zijn van Ritske Velstra.
Tekst is van Kees Baalbergen.

Klik hier om naar het online fotoalbum te gaan.

Nieuwe boekbespreking Nieuwe boekbespreking

Er staat weer een nieuwe boekbespreking online. Ditmaal van het boek ' Spreken over Boven, Harry Kuitert een biografie'.

Klik hier om gelijk door te gaan naar de boekbesprekingen.

Zing voor je leven Zing voor je leven

Sing-a-long Heiloo met Maartje de Lint

Nieuw jaar, nieuwe kansen dacht Maartje de Lint, professioneel zangeres en sociaal ondernemer.
Sing-a-long Heiloo biedt mensen met geheugenproblemen én hun mantelzorgers de kans om samen te zingen met Maartje, begeleidt door het muzikale duo Henk van Meegen (piano) en Saskia van der Hall (fluit)en een club enthousiaste vrijwilligers.
Samen zingen activeert ons klankgeheugen, waar melodieën en liedjes van ons hele leven zijn opgeslagen. Verschillende hersengebieden worden zo 'wakker' en stimuleren zowel lichaam als geest. Zingen maakt blij en laat de energie weer stromen. Het repertoire is zeer breed, en daarnaast kunt u komen met verzoeknummers!

Doelgroep: Mensen met geheugen problemen én hun mantelzorgers
Prijs: €5 per keer, mantelzorgers gratis.
Wanneer: vanaf 10 januari 2018 elke 14 dagen in de Ter Coulsterkerk.
Tijd: inloop vanaf 14.30, samen zingen van 15.00-16.00

Voor meer informatie ga naar www.maartjedelint.com, kijk op Facebook bij dementie & zingen, of via een e-mail aan het College van Kerkrentmeesters:

Kerkdienst luisteren & terugluisteren Kerkdienst luisteren & terugluisteren

Kerkdienst gemist en achteraf terugluisteren?
Via de website www.kerkomroep.nl zijn de diensten van de afgelopen weken terug te luisteren.
In de rechterkolom vult u 'Heiloo' in en vervolgens klikt u 'Ter Coulsterkerk' aan.
Hier vindt u de kerkdiensten van de afgelopen tijd.

Er is ook een rechtstreekse link: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21559

Vragen over de website Vragen over de website

Voortaan kunt u via deze link uw vraag stellen aan de websitebeheerder (als u een bestand wilt sturen voor de website, kunt u via deze link ook naar het emailadres vragen).

U kunt hier ook komen via:
--> Kerk, organisatie & ANBI --> Contact website beheer