Luisteren naar de kerkdiensten Luisteren naar de kerkdiensten

Als u over een Windows computer beschikt zijn de kerkdiensten in de Ter Coulsterkerk live te beluisteren via internet, klik op: Luister naar de diensten

Voor de orde van Dienst klik hieronder

De zondagmorgendienst is ook via ‘Radio De Blauwe Tegel’ live te beluisteren, kabelfrequentie 96.5MHz en wereldwijd via internetradio van 10.00 -11.15 uur.

Een herhaling van de zondagse kerkdienst is 's avonds te beluisteren via radio 'Beat FM', kabelfrequentie 89.0MHz, etherfrequentie 106.3MHz en wereldwijd via internetradio van 19.00 – 20.15 uur.

Alle kerkdiensten, rouwdiensten, bijeenkomsten, concerten en andere uitvoeringen zijn door het klikken op kerkradio te beluisteren, echter alleen als de microfoons ingeschakeld zijn.

Het is niet mogelijk diensten uit de Witte Kerk via de radio te volgen.

Radio uitzendingen Radio uitzendingen

Radiouitzending kerkenwerk bij RTV Alkmaar
U kunt elke zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur een kerkelijk programma bij de lokale zender RTV Alkmaar beluisteren.
Opmerkelijke berichten uit de kerkbladen die in onze regio verschijnen, worden voorgelezen. Een aantal pastores/predikanten werkt mee aan de rubriek Kijk op de Zondag. Zij lezen een stukje uit de Bijbel en geven een korte uitleg.
RTV Alkmaar is elke zaterdagmorgen niet alleen via internet te beluisteren maar ook op de kabel 103.3 MHz en op de FM 105.3 MHz.
Later kan dat via Uitzending Gemist op de website van rtvalkmaar.nl/kerkenwerk

Reacties kunt u sturen naar:
RTV Alkmaar, Olympiaweg 1, 1816 MJ Alkmaar
telefoon: 072-5713480