Het zijn bijzondere tijden, om elkaar een hart onder de riem te steken, kunt u hier een boodschap achterlaten.
Dit mag een specifieke wens voor iemand zijn of voor iedereen (let op bij het noemen van achternamen en de privacy).

Schrijf een nieuw bericht

Pagina: 1 2 3

"Het goede leven"
Bericht van Ida van Aller en Pieter Postma - zondag 11 oktober 2020
Wat een mooie dienst vanmorgen rond het jaarthema 'Het goede leven'! Iets om over na te bijven denken, zeker nu. Ook genoten van de mooie muziek! Groet van Ida van Aller en Pieter Postma

Gemeentevergadering
Bericht van Roelie van Diest - zaterdag 26 september 2020
A.s. zaterdag 3 oktober hebben we een mogelijkheid om tijdens de vergadering te praten met elkaar over de toekomst van onze gemeente. Goed om met elkaar te kijken, wat we kunnen betekenen voor elkaar en voor ons dorp. Van harte welkom! Inloop vanaf 15.00 uur, het programma start om 15.30 uur

kom eens langs
Bericht van Hanneke Ruitenbeek - dinsdag 1 september 2020
Kom eens langs... maar dan moet ik het wel góed zeggen: de kerk is open van 10.30-12.00 uur!!!

kom eens langs
Bericht van Hanneke Ruitenbeek - dinsdag 1 september 2020
De kerk is open op woensdagochtend van 11.30 - 12.00 uur. Kom eens langs voor koffie, een praatje of even stil zijn. Welkom.

Mooie dienst!
Bericht van Pieter Jan en Esther - zondag 9 augustus 2020
Vandaag hadden we een prachtige dienst en wat zongen die meiden mooi “the Sound of Silence”!