Het zijn bijzondere tijden, om elkaar een hart onder de riem te steken, kunt u hier een boodschap achterlaten.
Dit mag een specifieke wens voor iemand zijn of voor iedereen (let op bij het noemen van achternamen en de privacy).

Schrijf een nieuw bericht

Pagina: 1 2

Mooie dienst!
Bericht van Pieter Jan en Esther - zondag 9 augustus 2020
Vandaag hadden we een prachtige dienst en wat zongen die meiden mooi “the Sound of Silence”!

opkikkertje
Bericht van Han en Nel van Vuure - zaterdag 6 juni 2020
Corona heeft ons leven in veel opzichten op z'n kop gezet. Het was een shock! Alle lof voor onze overheid maar ook voor onze kerkenraad. En het duurt maar voort. Het voelt een beetje als achter het ijzeren gordijn. We missen elkaar in de geloofsbeleving, het samen bidden, zingen, de koffie. Maar we zijn blij met de zondagse kanselboodschappen en andere initiatieven en tips. Fantastisch! Dank daarvoor. Dus, lieve mensen, we houden het nog maar even vol, om met Rutte's woorden te spreken. Want met hoop, geduld, gezondheid en bovenal de Zegen van onze Heer komen we een heel eind. Tot spoedig ziens. Met hartelijke groet. Han en Nel van Vuure

't Is feest vandaag
Bericht van Edith Boukes-van Dijk - zondag 31 mei 2020
't Is feest vandaag, 't is pinksterfeest,
wij staan in vuur en vlam
want Hij, die bij ons is geweest,
werkt verder aan zijn plan.

De wonderen zijn om ons heen
ze waaien op de wind.
't is feest vandaag, voor iedereen:
een nieuwe tijd begint.

lied 683 uit het liedboek is van Hanna Lam. Ik leerde het op school. Nu denk ik aan de vele pinksterdiensten. Eentje waarin een knot rode wol door de Ter Coulsterkerk gegooid werd, De rozen parfum door de pkn in Limmen of de witte duiven in de lucht.
en vandaag dit lied voor jullie allen.
Groeten van Edith Boukes-van Dijk

Kleindochter geboren!
Bericht van Pieter Jan en Esther - donderdag 21 mei 2020
Onze oudste dochter Pauliene en haar man Matthijs hebben afgelopen dinsdag hun eerste kindje gekregen! Onze kleindochter heet Charlotte en is gelukkig goed gezond. Wij zijn blj en dankbaar voor dit nieuwe leven!

diensten online
Bericht van Hans en Els Romeyn - zondag 19 april 2020
Wat is het fijn om online
op zondag de dienst mee te kunnen beleven.
Op deze manier voelen we ons toch verbonden!
We worden gesterkt door woorden, muziek, gebed en zegen!!
We wensen een ieder heel veel kracht toe!
Hans en Els Romeyn