Gemeentevergadering Gemeentevergadering

Hoop & Troost concerten Hoop & Troost concerten

Niet alleen op zondag open! Niet alleen op zondag open!
De Ter Coulsterkerk in Heiloo is niet alleen open op zondagmorgen maar ook op woensdagmorgen.
Dat is al een tijdje het geval en dat blijft ook nog even zo. Alleen de tijden zijn anders geworden.
U bent van harte welkom tussen 10.30 - 12.00 uur. Er is een gastheer en gastvrouw, er is koffie, de kerk is open, er klinkt muziek en er is gelegenheid voor ontmoeting en gesprek.
Kom eens langs. Weet u welkom.

BRISK komt weer spelen in de Witte Kerk BRISK komt weer spelen in de Witte Kerk
BRISK komt weer spelen in de Witte Kerk met het programma "Altijd over de Liefde" op zondag 6 september om 15.00 uur. Kom luisteren!

Zeker, het zijn gewoon vier blokfluiters, maar tegelijkertijd zijn ze van een andere orde.  Ze bespelen hun 40 (!) verschillende fluiten op een manier die de atmosfeer zelf tot instrument maakt. Ze creëren een wereld van onvatbaar geluid met een diepe, aangrijpende betekenis.

Samen met sopraan Amaryllis Dieltiens speelt BRISK een indrukwekkend programma, gewijd aan de liefde, in al zijn verschijningsvormen.

Er is muziek uit de 15de, 16de en 17de eeuw, maar ook nieuwe muziek, geschreven door o.m. Max Knigge en Hans Koolmees. En meer: het lied “0 waly waly” van Benjamin Britten in een eigen bewerking, de vocalise ‘Abschied” van Walter Stuhlmacher...

Amaryllis Dieltiens’ heldere sopraan kleurt prachtig bij de blokfluiten van Brisk, en voegt een dimensie toe aan het rijkgeschakeerde ensemblegeluid.

Vanzelfsprekend nemen de organisatoren alle corona veiligheidsmaatregelen in acht, zodat u met een veilig gevoel het concert kunt bezoeken.
Daarom is het maximale aantal bezoekers op 60 gesteld en vragen wij u vooraf te reserveren, met opgave van naam en telefoonnummer.
De reservering wordt geldig na overschrijving van het bedrag ad €18,00 p.p. (jongeren €8) op NL42 TRIO 0254712843, t.n.v. St. Cultuurbevordering Witte Kerk Heiloo.

Reserveren kan per telefoon 06 45784525, via de website www.concertenwittekerk.nl of per mail: info@concertenwittekerk.nl