Kerstsamenzang in de Witte kerk 16 december Kerstsamenzang in de Witte kerk 16 december

Ook dit jaar wordt er in de Witte Kerk weer een Kerstsamenzang gehouden. Bekende kerstliederen staan op het programma in de met kaarsen verlichte kerk, die geheel in kerstsfeer is versierd. Het Russische koor Berjoska zal de samenzang met mooie liederen afwisselen en een jeugdorkest is al enthousiast aan het oefenen op hun bijdrage. Organist Gerard Leegwater zal de samenzang begeleiden en verder is er natuurlijk ook een Kerstverhaal..
Kortom, alles is aanwezig om er een heel mooie samenzang van te maken!
Na afloop is er de traditionele warme chocolademelk, waarbij u nog even kunt nagenieten
Heel hartelijk welkom op zondag 16 december om 19.00 uur in de Witte Kerk

Advent 2018 fotoalbum Advent 2018 fotoalbum

Wederom staan de foto's van de Advent (bloem)stukken op de website.
Klik hier om direct door te gaan naar het fotoalbum

Kerkasiel in de Haagse Bethelkerk Kerkasiel in de Haagse Bethelkerk

Sinds vrijdag 26 oktober is er een doorlopende kerkdienst aan de gang in Den Haag, in buurt-en-kerkhuis Bethel voor de Armeense familie Tamrazyan.

Ds. Edward Kooiman en ds. Hanneke Ruitenbeek verzorgen de kerkdienst in de Bethelkerk op dinsdag 18 december 2018 van 15.00 - 17.00 uur

Gaat u met ons mee? Stuur dan een e-mail naar:
Wij zullen u en elkaar dan informeren over praktische zaken als vervoer.

Lees meer in de bijlage: klik hier

Boekbespreking Boekbespreking

De boekbespreking van het boek Homo Deus is inmiddels ook online te vinden.
Bert Kramer schreef de boekbespreking voor het kerkblad van april 2018 maar stond nog niet op de website.
U vindt de boeksprekingen hier (link op de link).

Kerkdienst luisteren & terugluisteren Kerkdienst luisteren & terugluisteren

Kerkdienst gemist en achteraf terugluisteren?
Via de website www.kerkomroep.nl zijn de diensten van de afgelopen weken terug te luisteren.
In de rechterkolom vult u 'Heiloo' in en vervolgens klikt u 'Ter Coulsterkerk' aan.
Hier vindt u de kerkdiensten van de afgelopen tijd.

Er is ook een rechtstreekse link: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21559

Vragen over de website Vragen over de website

Voortaan kunt u via deze link uw vraag stellen aan de websitebeheerder (als u een bestand wilt sturen voor de website, kunt u via deze link ook naar het emailadres vragen).

U kunt hier ook komen via:
--> Kerk, organisatie & ANBI --> Contact website beheer