Welkom bij de Protestantse Gemeente te Heiloo Welkom bij de Protestantse Gemeente te Heiloo

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Heiloo. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over het wel en wee van onze gemeente, die ongeveer 1050 leden telt.

Iedere zondag hebben we een samenkomst, die om 10.00 uur begint en ongeveer een uur duurt. Bij de orde van dienst kunt u zien welke voorganger op die zondag de dienst leidt.  Na afloop kunt u gezellig koffie komen drinken en wat napraten. U hoeft geen lid te zijn om de diensten te komen bezoeken. We vinden het leuk, als u een keer wilt komen kijken, hoe de zondag gevierd wordt.
Er is iedere zondag opvang mogelijk voor de kinderen, de kleinsten gaan meteen naar de crèche en de groteren gaan eerst mee de kerk in en gaan na enige tijd naar hun eigen kindernevendienst.
Voor tieners is er een aparte groep, zij appen elkaar om samen te komen en doen een aantal keer per jaar projecten.

lees meer ┬╗