Welkom op de website Welkom op de website

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Heiloo. We proberen u zo goed mogelijk te informeren over het wel en wee van onze gemeente, die ongeveer 1050 leden telt.

Onze kerkelijke gemeente is begin 2006 ontstaan door fusie van de al eeuwen bestaande hervormde gemeente en de gereformeerde kerk, die in 1959 werd gesticht. We zijn aangesloten bij de landelijke Protestantse Kerk in Nederland, PKN

lees meer ┬╗

Welkom met kerst Welkom met kerst

Eind van deze maand is het Kerstfeest. Graag willen we als kerkenraad veel mensen uitnodigen om dat feest met ons te vieren. Daarom hebben we 1500 kerstkaarten laten drukken.
De voorkant is een ‘Welkom”, op de achterkant staan 5 evenementen, waarvoor dat welkom geldt.
De bedoeling is, dat alle gemeenteleden in de dienst van 3 december na afloop van de dienst een aantal kaarten meenemen om in zijn straat/omgeving in de bus te doen. We hebben straatlijsten gemaakt om te voorkomen, dat een straat dubbel wordt bezorgd.

We hopen dat veel mensen zich welkom bij ons zullen voelen.

Klik op de onderstaande afbeelding om de kerstkaart te vergroten.

Kerkblad download Kerkblad download

download hier

Orde van dienst Orde van dienst

download hier