Kinderen in het midden Kinderen in het midden
Zondag 29 november hebben wij in de Ter Coulster een hele gezellige, mooie en creatieve kinderochtend met elkaar gehad. Wat betekent licht in deze tijd?
We spraken over Jezus, die zegt: "Ik ben het licht op deze wereld." Hoe leg je licht aan iemand uit, die niets kan zien? We hebben met elkaar een mooie kaars versierd voor de kerk, op deze manier zijn de kinderen alle kerkdiensten toch in onze gedachten aanwezig in de kerk. Daarnaast mochten de kinderen een kaars voor henzelf of iemand anders versieren. Wat een creativiteit liet iedereen zien. Het was een geslaagde ochtend en we zijn erg blij dat we weer even bij elkaar mochten komen om elkaar te ontmoeten.
Allemaal hartelijk bedankt en een mooie adventstijd gewenst!
De Kindernevendienst

2020 - Foto's eerste advent 2020 - Foto's eerste advent
Op de 1e Adventszondag hebben de kinderen een kaars gemaakt voor in de kerk en later ook een kaars voor thuis.
Zo is de periode van wachten op de Kerst alvast goed begonnen!

.

Crèche en kindernevendiensten Crèche en kindernevendiensten
Crèche
Iedere week is er de mogelijkheid gebruik te maken van de crèche voor de allerjongste kinderen (0-4 jaar). Graag van te voren even aanmelden bij Lies Koenderman (tel: 072 5052073).

Kindernevendienst

Er is iedere week kindernevendienst voor de jeugd van 4-12 jaar. Enkele keren per jaar (Kerst, Pasen en Pinksteren) zijn we met projecten bezig. Dan werken we in de weken ervoor met verhalen en knutsels naar het feest toe.
Voor informatie kun je mailen naar kndheiloo@gmail.com

Jeugdkerk Jeugdkerk
Voor jongeren vanaf 12 jaar is er Jeugdkerk.

Samen proberen we jaarlijks drie projecten te doen.
Er is een app-groep waarin met de leiding wordt gezocht naar een thema.
Meestal komen we bij elkaar op zondagmorgen tijdens de kerkdienst maar dat hoeft niet.
Hoe lang een project duurt hangt af van het onderwerp. Soms zijn we in twee keer klaar en soms in vier keer.
Aan het eind van het project bedenken we een presentatie of quiz voor de hele gemeente.
Dan weten zij ook wat we doen.
We hebben bijvoorbeeld ook een keer voor de kerk een enorm insectenhotel gemaakt.

Wil je meer weten en / of je aansluiten bij de app-groep stuur dan even een mailtje naar Henny Niesert: hennyniesert@hetnet.nl