Kerkdiensten Kerkdiensten

Om de dienst te beluisteren klik hier

Preekrooster voor de aankomende weken in de Ter Coulsterkerk.
Voor de kerkdiensten hebben we een gebruikersplan opgesteld, klik hier om dit plan te lezen.
Vergeet niet te reserveren voor de kerkdiensten via de link op de welkom-pagina!

12 juli, 10.00 uur Ter Coulsterkerk- let op aanmelden vereist (link op welkom-pagina)
ds. H. Ruitenbeek
collecte: Bartiméus Fonds

19 juli, 10.00 uur Ter Coulsterkerk- let op aanmelden vereist (link op welkom-pagina)