Het zijn bijzondere tijden, om elkaar een hart onder de riem te steken, kunt u hier een boodschap achterlaten.
Dit mag een specifieke wens voor iemand zijn of voor iedereen (let op bij het noemen van achternamen en de privacy).

Schrijf een nieuw bericht

Pagina: 1 2 3 4 5

Paasdienst
Bericht van PJ en Esther - maandag 5 april 2021
Kerkenraad bedankt voor het laten opnemen van die mooie Paasdienst. Prachtige muziek van Gerard en Suzanne Leegwater en een mooie uitleg!

Paasdienst
Bericht van PJ en Esther - maandag 5 april 2021

Dienst 21 maart
Bericht van Hans en Els Romeyn - zondag 21 maart 2021
Roelie, Marinus en Rin wij wensen jullie Gods zegen, wijsheid en kracht toe bij het vervullen van het ambtswerk.
Hartelijke groet, Hans en Els Romeyn

Vraag n.a.v. het overlijden van Hansje v.d. Woude
Bericht van Haas en Dicky Dompeling - dinsdag 26 januari 2021
Wanneer is de begrafenis.?
Hoe is die te volgen?

Prachtige zang en muziek
Bericht van Esther en Pieter Jan - maandag 30 november 2020
Wat hebben wij zondag weer genoten van de mooie zang en muziek van vader en dochter Leegwater. Erg bedankt Suzanne!